» Waarom Buikema Belastingen?

Buikema Belastingen is gericht is op bestaande ondernemingen en starters. We hebben een schat aan ervaring op dat gebied. We kunnen u precies vertellen hoe u de administratie efficiënt en doeltreffend kunt inrichten, zodat u en wij er zo weinig mogelijk werk van hebben.

Onze deskundige medewerkers zijn zeer betrokken bij onze klanten. Een persoonlijke benadering staat daarbij voorop. Wij denken met u mee en geven u een professioneel en objectief advies.

We zijn een klein bureau met vijf medewerkers. Dat betekent voor u betrokkenheid en een persoonlijke benadering, korte lijnen en een beperking van de kosten. We zijn onafhankelijk van banken en verzekeraars.

Veel van onze klanten kennen we al jaren. Vooral door mond op mond reclame is ons klantenbestand snel gegroeid. Daar zijn we trots op. We zien het als de beloning voor onze betrokkenheid en kwaliteit.


» Acceptabele prijzen
Doordat we onze klanten financieel en fiscaal leren kennen, kunnen we maatwerk leveren voor acceptabele prijzen.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek bieden we u graag een offerte. Dat geeft duidelijkheid vooraf. Onze klanten krijgen ieder jaar een offerte met een vaste prijs voor het jaarwerk en een service pakket op fiscaal en administratief gebied.

Bij specifieke adviezen die niet zijn inbegrepen in een standaard offerte, ontvangt u eveneens een prijsopgaaf vooraf. Bij dergelijke adviezen geven we aan wat de kosten zijn ten opzichte van de eventuele (fiscale) besparing, zodat u zelf kunt beoordelen of de uitvoering ervan de moeite waard is.

Waar mogelijk werkt Buikema Belastingen met vaste prijzen.


» Overstappen
Wanneer u van een ander administratiekantoor naar Buikema Belastingen wil overstappen kunnen wij zorgen voor de overdracht van uw administratie en inlichting van de Belastingdienst.


» Kennismaken
We maken graag kennis met u. In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij graag wat we voor u kunnen betekenen.

Klik hier voor contactgegevens.